Our Story

Een trendy sieradenmerk dat dé finishing-touch en eye-catcher voor bij je fashion outfit moet zijn, dat was onze missie. De basis moest luxe feeling van kwaliteit en perfectie zijn en dat voor een toegankelijke prijs. 

Jaren lange juweliers ervaring en passie voor mode en accessoires hebben wij (vader en dochter) in oktober 2012 doen besluiten onze passie, kennis en ambitie te bundelen en ons eigen fashion sieraden merk op te richten! 

Samen zijn wij het avontuur aangegaan. Onze eerste Italiaanse sieraden beurs samen, onze eerste leveranciers afspraak in Arezzo en onderaan begonnen met verkoopdagen op verschillende markten (tot bevroren tenen aan toe) om met de consumenten samen tot een mooi merk te kunnen komen. 

Inmiddels brengt papa zijn kennis verder over in de sieraden business en is Jolla voor mij van hobby weer mijn werk geworden. Naast moeder zijn van twee heerlijke zoons (Sem 2015 en Max 2018) word ik blij van iedere armband die ik mag maken voor een nieuwe of al bestaande klant. Elke armband wordt met de hand gemaakt en met een persoonlijke touch ingepakt.

Ik ben trots dat wij ooit de stap hebben durven zetten en wij op dit moment nog steeds mogen genieten van een avontuur dat hopelijk nog lang niet stopt.
Jolla is ons eigen merk en wordt onder Jolla-Fashion alleen online verkocht.

Quality & Perfection
De basis van de Jolla collectie is luxe feeling van kwaliteit en perfectie voor een toegankelijke consumenten prijs. Daarom maken wij gebruik van duurzame materialen als; Italiaans nappa leer, hoogwaardig touw en voorzien van echt (925)zilveren of stalen elementen. De collecties zijn tijdloos en de materialen zijn van de beste kwaliteit waardoor een armband ook langer dan één modeseizoen meegaat.

Trendy & Stylish
Wij proberen ieder seizoen weer te zorgen voor nieuwe stijlvolle modellen die trendy maar toch ook tijdloos zijn. Een collectie die meer dan één modeseizoen mee gaat, maar die wel perfect matcht bij jouw trendy mode garderobe. Geïnspireerd op de laatste modekleuren en met een eigen Jolla-touch zal onze collectie samengesteld worden. 
Ben je op zoek naar dé eye-catcher voor bij je fashion outfit? De stijlvolle collectie van Jolla heeft altijd hét matching accessoire voor iedere gelegenheid.