Verzend- en retourbeleid

VERZENDEN

Plaats je jouw bestelling voor 16.00 uur* dan wordt deze dezelfde werkdag nog verstuurd met PostNL.

De verzendmogelijkheden voor bestellingen zijn:
Binnen Nederland
- standaard €2,95, de envelop past door de brievenbus
- brievenbuspakje+ €4,95 incl. track & trace
- aangetekend €8,95, hiervoor moet getekend worden voor ontvangst
Vanaf €50,- wordt de bestelling in Nederland gratis geleverd

Naar België 
- brievenbuspakje+ €4,95 incl. track & trace
- aangetekend €12,95, hiervoor moet getekend worden voor ontvangst
Vanaf €100,- wordt de bestelling naar België gratis geleverd

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW en de verzendkosten zijn afhankelijk van de gewenste verzendmethode waar je als klant voor kiest. Jolla Fashion is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van bestellingen die zonder track & trace verstuurd worden. Als klant kies je zelf voor wel of niet de zekerheid.

Alle bestellingen worden verpakt als cadeautje en voorzien van een persoonlijke boodschap. Vervolgens worden ze verstuurd via PostNL in een luchtkussenenvelop waarin het product goed beschermd is, zonder vermelding van logo of product-signing.

*Bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden - ruim 98% van bestellingen wordt direct de volgende werkdag geleverd. In drukke periodes zoals Sint en Kerst kan die helaas niet gegarandeerd worden. Bestellingen die na 16.00 uur zijn geplaatst, worden altijd direct de eerstvolgende werkdag verstuurd. Dit betekent je jouw bestelling doorgaans binnen 1 tot 2 dagen ontvangt. Als je je bestelling in het weekend plaatst, dan wordt deze op maandag verzonden.


RUILEN EN RETOUR

Is de aankoop niet zoals je verwacht of wil je liever een ander model of kleur? Geen probleem! Je kunt het product binnen 14 dagen ruilen door het in de originele verpakking retour te sturen. Wel vragen wij je om een melding te maken van de retourzending door een e-mail te sturen naar info@jolla-fashion.nl zodat wij op de hoogte zijn. Wij nemen dan contact met je op om de retour in werking te zetten. Houd er rekening mee dat de verzendkosten voor eigen rekening zijn. 

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij deze binnen 14 werkdagen verwerken en brengen wij jou per e-mail op de hoogte. Het eventueel terug te ontvangen bedrag zal binnen 30 dagen op jou bankrekening teruggestort worden.

Is het product dat je ontvangen hebt beschadigd of defect? Stuur dan op de dag van ontvangst een e-mail met je factuurnummer en telefoonnummer naar info@jolla-fashion.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.


GARANTIE

Op de producten van Jolla heb je drie maanden garantie. Deze garantie geldt alleen voor de zilveren onderdelen en sluitingen. Buiten de garantie vallen: natuurlijke slijtage van de materialen / indeuken van zilveren elementen / vlekken of verkleuring van het leer door parfum, bodylotion, haarlak etc./ verkleuring van het materiaal door contact met de huid. Wij adviseren je om de sieraden niet in een badkamer of vochtige ruimte te bewaren en af te doen met zwemmen en douchen. Dit om het product langer mooi te houden.
Jolla maakt gebruik van leersoorten die kunnen verkleuren of door het gebruik slijtage kunnen vertonen. Daarbij zijn alle zilveren elementen van 1ste gehalte zilver (925/000) en zijn nikkelarm.

Heb je vragen betreft het verzenden en retourneren van de artikelen? Of heb je een beschadigd artikel ontvangen? Neem dan contact met ons op door een mail te sturen naar info@jolla-fashion.nl