Blog

3 dagen Flavourites Live!

18-11-2013 - Geschreven door: Jolla.

SAVE THE DATE: 22 t/m 24 november 2013!

Aanstaand weekend vindt de vijfde editie plaats van Flavourites Live. Een extra feestelijke editie van het leukste en meest inspirerende webshopevent van ons land! Een weekend vol inspiratie en dé lokatie voor jouw originele sint of kerst cadeau's!

Kom langs om de passie van zo'n 160 webshopondernemers te ervaren. (Her)ontdek je creativiteit tijdens workshops waar je leuke en hippe producten kunt maken en shop unieke producten bij elkaar die je normaal gesproken alleen online kunt kopen. Kom langs in de Fashion Lounge voor de laatste herfst/winter"fashiontrends en persoonlijke stylingadviezen waarmee je het beste uit jezelf haalt en laat je professioneel fotograferen. Kaarten bestellen? Klik op onderstaande banner en bestel met korting kaartjes voor jou en je vriendin(nen)...
  

Jolla Fashion zal komend weekend ook als webshop participeren aan dit jaarlijkse top evenement! Met de gehele Jolla sieraden collectie, de stoere iBELIV handmade tassen, hippe sjaals van ShakChic én onze primeur; de trendy en elegante hoeden van BRONTÉ om je winter outfit compleet te maken! Kom je een kijkje nemen in onze stand en jouw unieke cadeau scoren?