Blog

A Store built on stories!

24-09-2013 - Geschreven door: Jolla.

Bij BrandMission vertellen ze graag verhalen. Het is niet zomaar een winkel, bij BrandMission ontdek je nieuwe stoere fashion merken met ieder een persoonlijk verhaal over hun missie en herkomst. De verbindende schakel tussen de merken en BrandMission is dat ze allemaal een hart hebben voor mooi design, met oog voor milieu en eerlijke handel. En dat verhaal willen ze graag delen.

Vanaf vandaag heeft ook Jolla daar haar eigen podium. Een mooi merk dat goed aansluit op prachtige materialen, duurzame stoffen en perfecte designs!

"Ontdek de prachtige producten en neem hun authentieke verhalen mee naar huis, ze zijn het vertellen waard".  -Lonneke Verbunt-

De oprichter Lonneke Verbunt gelooft in de kracht van samenwerken en nieuwe vormen van retaling. BrandMission is daarom een winkelplatform voor eco fashion en fair trade merken om hun merkbekendheid te versterken en persoonlijke missie te delen door storytelling.

"Together to a new way of consuming" -Lonneke Verbunt-

Woon je in Haarlem of ga je er wel eens een heelrijk dagje shoppen? Vergeet dan de volgende keer niet even een kijkje te nemen in dé store of stories. Het is zeker de mooite waard, of het nu een mooi kledingstuk is voor jezelf of een mooi cadeau voor iemand anders. Je komt zeker weer met een mooi verhaal thuis!

BrandMission - Zijlstraat 85, 2011 TM, Haarlem