Blog

Boho Summer shopping!

26-07-2013 - Geschreven door: Jolla.

Morgen, zaterdag 27 juli organiseert Haagsche Meisjes, in samenwerking met Habana Beach, van 12.00 tot 23.00 uur het eerste Boho Summer Event.

Tijdens de Summer Market draait het om gezelligheid en een compleet aanbod van unieke zomerse producten; van sieraden tot slippers en van kleding tot lifestyle.

Ook Jolla zal hier alle zomerse online items presenteren en kun je jouw garderobe compleet maken! Zowel onze tassen als sieraden zullen voor mooie prijzen worden aangeboden, dus maak je stranddagje compleet en kom shoppen bij Habana Beach!

We love summer! <3

De Summer Market is een initiatief van 2 enthousiaste, ondernemende ‘Haagsche Meisjes’ met een voorliefde voor de Bohemian style. Het bieden van de mogelijkheid aan bijzondere online en offline verkopers die deze voorliefde delen om deel te nemen aan dit evenement is hét kenmerk van deze markt.

Habana Beach is gelegen op het mooiste en zonnigste plekje van Kijkduin, the place to be in de zomer! Het is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer en parkeren in de buurt is gratis. Voor meer informatie over de locatie, check www.habana.nl.
Kortom kom naar de ‘Summer Market’ voor het dit leuke event!

Datum: Zaterdag 27 juli
Tijd: 12.00 tot 23.00 uur
Locatie: Habana Beach, Zuiderstand 15- 16 Kijkduin
Toegang: Gratis
Voor route en meer info check: www.habana.nl