Bestelservice

Bestellen bij Jolla Fashion gaat simpel en snel. We geven uitleg over de bestel-, betaal- en verzendmethode. Daarbij is de service voor Jolla erg belangrijk en geven we je duidelijk aan hoe je kunt ruilen, retour sturen en wat de garantiebepalingen zijn.

1.Bestellen

Om de Jolla producten te kunnen bestellen, kun je deze toevoegen aan je ‘shoppingbag’. Kies eerst de kleur en maat voordat je het artikel in de shoppingbag plaatst.

Armbandmaat opmeten:
Voor de armbandmaat meet je de omtrek van je pols. Neem een meetlint of bijvoorbeeld een touwtje dat je daarna naast een lineaal legt. Meet de omtrek van je pols direct onder het knobbeltje onderaan je pols. Tel 1cm op bij jouw polsomtrek dan weet je jouw armbandlengte: Small 17-18cm, Medium 18-20cm of Large 20-22cm.

Ringenmaat opmeten:
Voor het meten van je ringmaat kun je een eigen ring gebruiken. Leg deze op een zij en meet de diameter van de binnenring. Rond deze afmeting naar boven af, want het is niet prettig om een grote ring strak te dragen. Maat 52 is 16,5mm Maat 54 is 17,2mm Maat 56 is 17,7mm.

Wanneer je klaar bent met winkelen kun je via ‘shoppingbag’ verder gaan om af te rekenen. Het systeem telt de productprijzen bij elkaar op en laat je het te betalen bedrag zien. Wil je nog wijzigingen aanbrengen in je bestelling? Dan kun je voordat je gaat betalen eventueel nog producten in je ‘shoppingbag’ aanpassen. Ben je klaar met shoppen? Klik dan op afrekenen en ga verder naar betalen.

2.Betalen 

Jolla maakt gebruik van de iDEAL betaalmethode. Dit is een gemakkelijke online betaling die direct gekoppeld wordt aan je internetbankier-programma d.m.v. een random reader. Maakt je gebruik van internetbankieren bij ABN Amro, Fortis, Postbank, Rabobank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet omgeving van je eigen bank. Jolla rekent geen kosten voor het betalen via iDEAL.

De voordelen van het betalen met iDEAL zijn:

  • je betaald op de vertrouwde manier van internetbankieren
  • je betaald via de veilige software van internetbankieren
  • betaling via iDEAL is gratis
  • je bestelling wordt sneller verstuurd 

3.Bezorgen

Wanneer je de betaling gaat afronden kun je kiezen uit twee verschillende verzendmethodes:
- Standaard verzending (via brievenbuspost): gratis vanaf € 50,-
- Aangetekend & Verzekerd verzenden: € 7,50

Alle genoemde prijzen in de webshop zijn inclusief 21% BTW en de verzendkosten zijn afhankelijk van de gewenste verzendmethode. De producten worden geleverd in een luxe Jolla geschenkverpakking, deze is bij de prijs inbegrepen.

Alle Jolla bestellingen worden verstuurd via PostNL in een luchtkussenenvelop waarin het product goed beschermd is, zonder vermelding van logo of product-signing. Indien je gekozen hebt voor de ‘standaard verzending’ ontvang je de bestelling via brievenbuspost. Als je kiest voor ‘aangetekend & verzekerd’ verzenden (extra kosten € 7,50) dan dien je te tekenen voor ontvangst. Zo heb je de garantie dat de bestelling altijd aankomt en mocht er iets mis gaan, dan ben je hiervoor verzekerd. Jolla Fashion is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangegeven levertijden of verlies of beschadiging door PostNL.

4.Bevestigen

Na het selecteren van de gewenste verzendmethode en het afronden van de betaling via iDEAL ontvang je direct via e-mail een digitale orderbevestiging in je postvak, deze kun je eventueel uitprinten. Staan er onduidelijkheden of onjuistheden op deze orderbevestiging? Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail naar info@jolla-fashion.nl.
Na betaling ontvang je de bestelling (indien op voorraad) binnen 3 werkdagen.

5.Annuleren

Wil je de bestelling annuleren? Dit kan binnen 24 uur na aankoop. Stuur dan zo snel mogelijk een e-mail met je factuurnummer naar info@jolla-fashion.nl. Het annuleren na betaling is alleen mogelijk indien wij je bestelling nog niet verwerkt en verstuurd hebben.

6.Ruilen en retour

Is de aankoop niet zoals je verwacht of wil je liever een ander model of kleur? Geen probleem! Je kunt het product binnen 14 dagen ruilen door het in de originele verpakking retour te sturen. Wel vragen wij je om een melding te maken van de retourzending door een e-mail te sturen naar info@jolla-fashion.nl zodat wij op de hoogte zijn. Stuur vervolgens een kopie van de factuur mee met de retourzending. De kosten van het ruilen of retour sturen zijn voor jou eigen rekening. Gebruikte producten kunnen niet retour gestuurd worden. Zodra wij de retourzending hebben ontvangen zullen wij deze binnen 14 werkdagen verwerken en brengen wij jou per e-mail op de hoogte. Het eventueel terug te ontvangen bedrag zal binnen 30 dagen op jou bankrekening teruggestort worden.

Is het product dat je ontvangen hebt beschadigd of defect? Stuur dan op de dag van ontvangst een e-mail met je factuurnummer en telefoonnummer naar info@jolla-fashion.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Retour sturen kan naar:
Jolla Fashion
2342 AR, 17 
Oegstgeest

7.Garantie

Op de producten van Jolla heb je drie maanden garantie. Deze garantie geldt alleen voor de zilveren onderdelen en sluitingen. Buiten de garantie vallen: natuurlijke slijtage van de materialen / indeuken van zilveren elementen / vlekken of verkleuring van het leer door parfum, bodylotion, haarlak etc./ verkleuring van het materiaal door contact met de huid. Wij adviseren je om de sieraden niet in een badkamer of vochtige ruimte te bewaren en af te doen met zwemmen en douchen. Dit om het product langer mooi te houden.
Jolla maakt gebruik van leersoorten die kunnen verkleuren of door het gebruik slijtage kunnen vertonen. Daarbij zijn alle zilveren elementen van 1ste gehalte zilver (925/000) en zijn nikkelarm.

8.Privacy

Wanneer je een bestelling plaatst hebben wij je naam, factuur- en afleveradres, telefoonnummer en e-mail adres nodig. Tijdens de bestelprocedure bestaat er de mogelijkheid om je aan te melden voor de nieuwsbrief, zo blijf je altijd op de hoogte van nieuwe collecties, interessante aanbiedingen of speciale win-acties. Je telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact te kunnen opnemen over je bestelling en zal niet voor promotionele doeleinden worden gebruikt. Wij zullen je persoonlijke gegevens niet verstrekken aan derden.