About

De online store van Jolla Fashion heeft voor jou ieder seizoen het perfecte accessoire om je trendy outfit compleet te maken. Van sieraden tot fashion accessoires, ieder seizoen proberen wij weer mooie merken aan te bieden die passen bij ons eigen merk Jolla. 

Jaren lange juweliers ervaring en passie voor mode en accessoires heeft vader en dochter in oktober 2012 doen besluiten hun passie, kennis en ambitie te bundelen en een eigen fashion sieradenmerk op te richten! Jolla is eigen merk van Jolla-Fashion en wordt alleen in Nederland verkocht. Het is een stoer maar tegelijkertijd elegant sieradenmerk dat toegankelijk is voor iedere vrouw die van fashion en accessoires houdt! Ben je op zoek naar dé eye-catcher voor bij je fashion outfit? De stijlvolle collectie van Jolla heeft hét matching accessoire voor iedere gelegenheid.

Trendy & Stylish

Jolla Fashion zal ieder seizoen weer zorgen dat we hét perfecte matching accessoire hebben dat past bij jouw fashion outfit. De sieradencollectie van Jolla heeft daarom ook minimaal twee keer per jaar een nieuwe collectie die geheel aansluit op het huidige modebeeld. Geïnspireerd op de trends en modekleuren en met een eigen Jolla-touch zal haar collectie samengesteld worden. Daarbij zal Jolla Fashion ieder seizoen weer proberen nieuwe merken te introduceren en is onze ambitie om in de toekomst een webshop te zijn waar je moet zijn voor jouw finishing touch op het gebied van mode en accessoires. Meldt je aan voor onze nieuwsbrief op de homepage dan houden wij je maandelijks op de hoogte van onze nieuwe collecties, nieuwe merken en andere Jolla Fashion activiteiten!